Overlay titel

vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

wetenschappelijk onderzoek authenticiteit en bevlogenheid

Adviesbureau humanage lanceerde in 2012 The Authenticity Lab, een nieuw label dat innovatieve producten ontwikkelt op het vlak van authenticiteit en bevlogenheid. In The Authenticity Lab worden de nieuwste wetenschappelijke inzichten rondom deze thema’s vertaald naar praktische instrumenten, methoden en oplossingen. 

Wij zien het als onze missie om mensen en organisaties in beweging te zetten. Door mensen vanuit hun talent te laten werken, ze te stimuleren vanuit hun eigen waarden de verbinding met de ander op te zoeken. Wij streven naar een situatie waarin resultaten, plezier en geluk samenkomen. Sinds een aantal jaar verricht humanage daarom wetenschappelijk onderzoek naar de sleutels om deze synergie te creëren. Gebleken is dat authenticiteit en bevlogenheid de belangrijkste succesfactoren zijn voor zowel mens als organisatie. Ons onderzoek richt zich dan ook op de relatie tussen authenticiteit en bevlogenheid.

Deze onderzoeken voeren wij uit in samenwerking met de Universiteit Leiden en de Universiteit Leuven (België). De wetenschappelijke inzichten die wij opdoen vertalen wij direct naar de praktijk. Wij ontwikkelen evidence-based ‘tools’ die een hoogwaardige oplossing bieden voor alle mogelijke organisatievraagstukken.

Jaarlijks schrijven wij een onderzoeksrapport met daarin onze laatste bevindingen. Ben je geinteresseerd, neem dan contact op met Simone Parmentier 030-6970304