Overlay titel

vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

24 uur met eigenaarschap

De huidige tijd vraagt om eigenaarschap van iedereen. Om zelf en als organisatie te kunnen blijven groeien. En om resultaten te (blijven) behalen. In 24 uur gaan we actief met elkaar aan de slag om meer inzicht te krijgen in wat eigenaarschap ís en wat het in de weg staat. Maar het gaat niet alleen om inzicht. Ook gaat ieder een heel concreet plan maken op welke punten hij/zij na de training meer eigenaarschap gaat tonen.

 

Deze bijzondere training is gemaakt voor mensen die meer eigenaarschap willen tonen. Die meer aan het roer willen staan van hun eigen leven. Die meer invloed en impact willen hebben. Maar ook voor managers die zich afvragen waarom ze zelf zo hard moeten werken en hun mensen geen initiatief nemen. En die meer energie door hun bedrijf of over hun afdeling willen laten stromen.

Dat wordt voor een deel bepaald door de deelnemers aan deze training zelf. Noem het ‘Eigenaarschap over je eigen ontwikkeling’. Maar we gaan vooral aan de slag met de volgende vragen:

-          Wat is eigenaarschap eigenlijk? En als je eigenaarschap toont, wat levert het dan op?

-          Waar sta je zelf op de schaal van eigenaarschap? (test + checklist)

-          Wat houdt je tegen om eigenaarschap te tonen?

-          Hoe overwin je dat? Wat ga je morgen anders doen?

-          De deelnemers houden zichzelf en elkaar blijvend scherp.

 


Van Gansewinkel

Van Gansewinkel is een innovatieve organisatie, werkzaam als afvaldienstverlener en grondstoffen- 
en energieleverancier en actief in de gehele afvalketen. Zij zien afval als basis voor grondstoffen en energie en zien het als hun opdracht om cycli sluitend te maken en te voorkomen dat iets afval wordt.

Wij zijn gevraagd door Van Gansewinkel om een rol te vervullen in de verdere ontwikkeling van de ruim 40 medewerkers van de binnendienst op de thema’s: intrinsieke motivatie, betrokkenheid en eigenaarschap.

Bekijk de case

Vivare P&O

Door Vivare zijn we gevraagd om een rol te spelen in het ontwikkelen van de afdeling P&O, zowel op individueel als op teamniveau. In onze aanpak hebben we gekozen voor een combinatie van het ontwikkelen van persoonlijke kracht (het op een hoger plan brengen van je adviseurschap) en het versterken van de kracht van het team (elkaar maximaal inzetten op talenten en drijfveren). Onze filosofie en kennis over authenticiteit en bevlogenheid vormt de basis voor beide; steeds wordt expliciet gekozen voor talent als basis.

Bekijk de case

Veel beantwoorde vragen

Waarom zou ik eigenaarschap nodig hebben? Antwoord

nieuws en events

14 / 11 / 2011 24 uur met eigenaarschap