Overlay titel

vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

assessmentservices

Onze filosofie is: talent als basis. Waar ligt van nature jouw talent?

Samen met de kandidaat gaan wij op zoek naar zijn kracht en stimuleren hiermee zelfinzicht, eigen verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie. Vanuit deze filosofie richten wij ons bij onze assessment services op mogelijkheden en oplossingen, in plaats van dat wij de nadruk leggen op onmogelijkheden, op wat mensen (nog) niet kunnen. Door middel van een persoonlijke benadering streven wij naar waardevolle momenten, waarin de kandidaat een eerste stap zet in zijn ontwikkelingsproces. De bevindingen van deze dag worden terug gekoppeld in een rapportage, waarin de organisatie concrete ontwikkeltips wordt gegeven om de kandidaat verder te begeleiden in zijn ontwikkeling.

De assessment services die wij aanbieden bestaan uit:

  • Assessment Center: in dit assessment wordt gemeten in hoeverre de competenties van een kandidaat zich verhouden met de gevraagde competenties voor een specifieke functie.
  • Development Center:  in dit assessment wordt gemeten in hoeverre de competenties van een kandidaat zich verhouden met de gevraagde competenties van de functie waar hij naar toe wil ontwikkelen.
  • Talentenscan: dit assessment geeft inzicht in de talenten van het individu en hoe hij deze effectiever kan benutten. Dit inzicht helpt de kandidaat om de juiste werkomgeving te vinden.
  • Management Executive Program: dit assessment is gericht op managementfuncties en leiderschapskwaliteiten. Er wordt onder meer gekeken naar het beheersniveau van de gevraagde competenties, het groeipotentieel, passies/drijfveren en loopbaanmogelijkheden.

Vivare P&O

Door Vivare zijn we gevraagd om een rol te spelen in het ontwikkelen van de afdeling P&O, zowel op individueel als op teamniveau. In onze aanpak hebben we gekozen voor een combinatie van het ontwikkelen van persoonlijke kracht (het op een hoger plan brengen van je adviseurschap) en het versterken van de kracht van het team (elkaar maximaal inzetten op talenten en drijfveren). Onze filosofie en kennis over authenticiteit en bevlogenheid vormt de basis voor beide; steeds wordt expliciet gekozen voor talent als basis.

Bekijk de case

Veel beantwoorde vragen

Hoe kom ik op jullie kantoor? Antwoord

Hoe snel krijg ik de uitslag van mijn assessment? Antwoord

Hoe ziet een assessmentdag bij humanage er uit? Antwoord

Gaan jullie wel vertrouwelijk met mijn gegevens om? Antwoord

nieuws en events

13 / 05 / 2009 first supplier Arcadis Nederland