Overlay titel

vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

authentiek leiderschaptest (online)

Door de huidige economische en technologische ontwikkelingen wordt de wereld om ons heen steeds complexer en dynamischer. Het belang van authentiek leiderschap in het bedrijfsleven en ook in de maatschappij neemt steeds meer toe. Om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan wordt van een leider ook steeds meer gevraagd.

Onze visie berust op authentiek en inspirerend leiderschap, dat verder gaat dan alleen management. Het gaat over het doorgronden van je drijfveren en het ontdekken van je missie. Met als doel jezelf en anderen te inspireren en te leiden. humanage heeft een authentiek leiderschaptest ontwikkeld die deze aspecten als nulmeting weergeeft. Vanuit deze basis kunnen mensen progressie boeken en authentiek leiderschap nog meer eigen maken. Het is mogelijk om deze leiderschaptest op uw eigen portal te laten draaien. Deze test is beschikbaar als persoonlijkheidsvragenlijst en als 360 graden feedbackvragenlijst.


Loxia

Na het uitvoeren en bespreken van de conclusies van de Bevlogenheidsscan®, heeft Loxia ons gevraagd om te ondersteunen in het stimuleren van eigenaarschap binnen de organisatie.

Bekijk de case

Selecta

Selecta wil de komende jaren verder ontwikkelen en groeien in omzet en marktaandeel en wil de allerbeste producten en diensten blijven leveren die aansluiten bij de wensen van haar klanten en consumenten. Om dit te realiseren wil Selecta investeren in de ontwikkeling van haar eigen mensen. humanage ondersteunt Selecta hierbij.

Bekijk de case