Overlay titel

vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

bevlogenheidscan (online)

Bevlogenheid is een belangrijke factor voor succes. Het leidt tot betere resultaten en meer werkplezier.

Bevlogen werknemers brengen positieve energie in de organisatie en genereren beweging. Vanuit de filosofie “talent als basis” is werken voor bevlogen medewerkers niet langer meer een opgave. Ze benutten hun talenten, tonen initiatieven, hebben een optimistische instelling en laten een hogere betrokkenheid bij de organisatie zien. Kort gezegd: een bevlogen medewerker is de ideale medewerker voor een organisatie.

humanage heeft een bevlogenheidscan ontwikkeld die zich richt op die aspecten waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat zij een sterke invloed hebben op het stimuleren van bevlogenheid. Met behulp van deze resultaten krijgt u allereerst inzicht in hoe uw organisatie ervoor staat.

uitgebreide rapportage mét praktische adviezen

Van deze ‘blauwdruk’ wordt een uitgebreide rapportage opgesteld, waarin de resultaten worden doorvertaald naar adviezen die specifiek gelden voor uw organisatie. Op deze manier krijgt u met relatief weinig tijdsinvestering handvaten aangereikt die u helpen om het plezier en prestaties samen te laten komen. Dus op welke wijze u de bevlogenheid en de resultaten binnen uw organisatie kunt verhogen. 

verschillende modules mogelijk

De basis bevlogenheidscan geeft inzicht in zowel de individuele als de organisatieaspecten. U kunt de scan uitbreiden met twee modules. De eerste module geeft meer inzicht in de persoonlijkheid van uw medewerkers; welke positieve eigenschappen voor bevlogenheid hebben ze al en waar is ontwikkeling noodzakelijk. Waardevolle informatie voor o.a. uw aannamebeleid of teamsamenstelling. De tweede module gaat dieper in op de verschillende organisatieaspecten. Hiermee krijgt u een nog gedetailleerder inzicht in oorzaken en mogelijkheden tot verandering.

 

zorgvuldig en doordacht

Omdat wij van mening zijn dat veiligheid belangrijk is voor mensen om zich eerlijk uit te spreken, garanderen wij absolute anonimiteit aan uw medewerkers. Ook bedenken we samen met u een passende introductie, is er aandacht voor responsverhoging en managen we zorgvuldig de verwachtingen van uw medewerkers. Na afloop van het onderzoek ondersteunen we u bij de terugkoppeling naar uw medewerkers. Onze bevlogenheidscan is via internet te benaderen en kan vanaf iedere werkplek worden ingevuld.

 

 

 


Loxia

Na het uitvoeren en bespreken van de conclusies van de Bevlogenheidsscan®, heeft Loxia ons gevraagd om te ondersteunen in het stimuleren van eigenaarschap binnen de organisatie.

Bekijk de case

nieuws en events

17 / 04 / 2014 bevlogen medewerkers

04 / 03 / 2014 bevlogenheid in sport

25 / 02 / 2014 bevlogenheid in de praktijk