Overlay titel

vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

digiscan (online)

Snel, innovatief en laagdrempelig. De digiscan is een verzamelnaam voor alle online vragenlijsten die door humanage kunnen worden ingezet om verschillende aspecten binnen uw organisatie meetbaar te maken. Denk aan leiderschapsstijl, competenties, cultuur, (kern)waarden, etc.

De inhoud van elke digiscan kunnen wij afstemmen op uw specifieke behoefte. Zo hebben we voor ING een digiscan gemaakt die specifiek gaat over innovatief denken. Deze scan kan vervolgens ingezet worden als zelfassessment, maar ook in 360° feedback vorm worden uitgezet.

zelfbeoordeling
Scan die ingezet kan worden tijdens loopbaantrajecten, coaching of ter voorbereiding op een training. 


360-feedback
Scan gericht op het ontvangen van feedback van collega's, leidinggevenden, klanten etc. op bijvoorbeeld competenties, maar andere onderwerpen zijn ook mogelijk. Denk hierbij aan authenticiteit, eigenaarschap, ruimteprofiel etc.
Bespreking van de verschillen tussen de eigen beoordeling en beoordeling door anderen kunnen extra (zelf)inzicht geven. Deze inzichten kan de medewerker gebruiken voor professionele ontwikkeling.

 


ING

Binnen de ING is de afdeling Competence Centre Process Improvement Lean SIX SIGMA (CPR) actief om (continue) verbeteringen in bedrijfsprocessen te realiseren en te borgen, om kosten te verlagen en klanttevredenheid te verhogen. Om dit doel te bewerkstelligen, heeft CPR een traject opgesteld waarmee ze het betrokken management van overige afdelingen binnen de ING kan ontwikkelen op het gebied van transparant en innovatief denken & werken.

Bekijk de case