Overlay titel

vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

trainingen

In de trainingen van humanage worden deelnemers gestimuleerd én uitgedaagd om hun talenten en mogelijkheden in te zetten om zo hun eigen ontwikkeling vorm te geven. Onze aanpak is pragmatisch en steeds gericht op het lerend vermogen van de deelnemers. Hierbij bieden we een mix aan van leren op verschillende niveau’s; niet alleen vergroten we het bewustzijn op elk niveau, ook het trainen ven gedrag en vaardigheden komt per niveau uitgebreid aan bod.

Afhankelijk van uw wensen en de situatie in uw organisatie stellen wij het trainingsprogramma op maat samen.

Thema’s die de basis vormen in onze trainingen zijn:

  • authenticiteit
  • eigenaarschap
  • leiderschap
  • persoonlijke effectiviteit
  • resultaatgericht werken
  • drijfveren/management drives
  • effectief communiceren

De trainingen hebben als doel om de deelnemers ‘tools’ in handen te geven om zelfstandig hun ontwikkeling voort te zetten. Het beoogde effect hiervan is het brengen van beweging en flexibiliteit in de organisatie, teneinde beter in te spelen op nieuwe omstandigheden. De trainingen worden gegeven in groepsverband, individueel of training on-the-job en kunnen verschillen in focus op ‘kunnen’ (vaardigheid) en ‘zijn’ (persoonlijkheid).

Kijk hier voor de inhoud van onze open trainingen; training authenticiteit  of training eigenaarschap


Van Gansewinkel

Van Gansewinkel is een innovatieve organisatie, werkzaam als afvaldienstverlener en grondstoffen- 
en energieleverancier en actief in de gehele afvalketen. Zij zien afval als basis voor grondstoffen en energie en zien het als hun opdracht om cycli sluitend te maken en te voorkomen dat iets afval wordt.

Wij zijn gevraagd door Van Gansewinkel om een rol te vervullen in de verdere ontwikkeling van de ruim 40 medewerkers van de binnendienst op de thema’s: intrinsieke motivatie, betrokkenheid en eigenaarschap.

Bekijk de case

ARCADIS

Eén van de marktgroepen binnen de divisie Milieu & Ruimte van ARCADIS, heeft ons benaderd met een vraag rondom samenwerken. Aanleiding voor hen om met dit thema aan de slag te willen, is het essentiële belang van een goede samenwerking bínnen de marktgroep maar ook met de andere marktgroepen om nummer één te kunnen zijn en blijven op het gebied van milieu. 

Bekijk de case

Van leiding naar leider: leiderschapstraining op maat voor Kersbergen

Paul Cornelissen, vestigingmanager Kersbergen Installatietechniek over de training 'Van leiding naar leider'; "We wilden een training organiseren voor alle leidinggevenden van Kersbergen. In overleg met Jonnet Galle van humanage hebben we een training ontwikkeld onder de naam 'van leiding naar leider'. Van leidingen hadden we namelijk allemaal wel verstand. Dat is als installatiebedrijf ons vak en daar zijn we trots op. Maar om als leidinggevende een echte leider te zijn, daar moest nog wel wat voor gebeuren."
 

Bekijk de case