Sluiten
vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

nieuws en events

04/06/136 jaar onderzoek naar bevlogenheid en authenticiteit

Sinds 2007 verricht humanage onderzoek naar de oorzaken van het ontstaan en de mogelijkheden tot het ontwikkelen van bevlogenheid. Vanuit een diepe interesse naar deze moeilijk te vatten ‘staat van zijn’ en een sterke drang om deze praktisch toepasbaar te maken, is humanage een aantal jaar geleden haar jarenlange opgedane ervaring gaan combineren met wetenschappelijk onderzoek.

Dit wetenschappelijk onderzoek is geheel gericht op het gedrag van medewerkers binnen organisaties. Thema’s die hierbij centraal staan zijn, naast bevlogenheid, ook authenticiteit en verbinden. De achterliggende filosofie is dat authentieke mensen weten waar hun talenten en drijfveren liggen en die daardoor maximaal kunnen inzetten. Ze laten, aangemoedigd in een voor hen passende omgeving, het beste van zichzelf zien. Dit heeft positieve effecten op zowel het privé-, als het werkleven.

humanage voert deze lijn van onderzoek uit in samenwerking met de universiteit van Leiden (Dr. Herman Steensma) en de (Prof. Dr. Hans de Witte) universiteit van Leuven, België.

Bent u geinteresseerd in ons onderzoek of een samenvatting daarvan, neem contact op met Simone Parmentier op 030-6970304