Sluiten
vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

nieuws en events

06/05/14authentiek leiderschap

Door de enorme toename van internet en social media worden mensen gedwongen meer transparantie te laten zien in hun handelen. Heilige huisjes vallen omver, beschermde bolwerken en instituten verliezen hun betekenis. Dit heeft een nieuwe generatie mensen tot gevolg; een groep mensen die slimmer, sneller en socialer is en meer op basis van intuïtie durft te handelen.

Dit vraagt veel van onze huidige, maar ook toekomstige leiders. Authentiek leiderschap wordt gezien als het leiderschap van de toekomst. Authentieke mensen maken meer gebruik van hun talent, potentieel en creativiteit. Vanuit hun zelfvertrouwen staan ze meer open en durven ze meer op hun intuïtie te varen. Ze ervaren een innerlijke vrijheid en evenwicht, wat helpt in het vinden van een goede balans tussen de verschillende rollen die zij vervullen.

De komende maanden staan de nieuwste wetenschappelijke inzichten rondom authentiek leiderschap centraal in onze uitingen. Deze nieuwe inzichten hebben wij vertaald naar een model dat meerdere aspecten van authentiek leiderschap belicht. 

Iedere week zullen wij in onze uitingen een van deze aspecten onder de aandacht brengen. Heb je vragen, opmerkingen of feedback, laat het ons weten! Veel leesplezier!