Sluiten
vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

nieuws en events

28/03/12PERSBERICHT

In The Authenticity Lab worden de nieuwste wetenschappelijke inzichten rondom deze thema’s vertaald naar praktische instrumenten, methoden en oplossingen.

Tevens bevat The Authenticity Lab inzichten die humanage zelf opdoet door vanaf 1 april 2012 te werken met een flexibele schil van bevlogen specialisten. En de effecten te meten die dat heeft op authenticiteit.

humange lanceert The Authenticity Lab humanage doet al geruime tijd, in samenwerking met de universiteit van Leiden en Leuven, wetenschappelijk onderzoek naar authenticiteit en bevlogenheid, belangrijke succesfactoren voor werknemer en organisatie.

Zo heeft het bureau als eerste een test voor authenticiteit ontwikkeld. Met de lancering van The Authenticity Lab wordt een volgende stap gezet. In het lab worden wetenschappelijk onderzoek en inzichten uit de praktijk op het gebied van authenticiteit, bevlogenheid, leiderschap en eigenaarschap vertaald naar inspirerende oplossingen. Ook de ervaringen die humanage met haar eigen organisatie rondom dit thema opdoet, worden in het Lab gedeeld.

Want vanaf 1 april 2012 werkt humanage als netwerkorganisatie met een totale flexibele schil van kenniswerkers, waardoor talent optimaal kan worden ingezet. Vaste dienstverbanden zijn er niet meer, projecten volop.

Daarmee wordt het werken met een team van bevlogen specialisten in netwerkverband nog een stap verder gebracht. Volgens Daniëlle Schiphorst en Arieke Willemstein “een logische, noodzakelijke stap in deze veranderende wereld waar standaard manieren van leidinggeven en organiseren niet meer volstaan. Elk project dat wij doen is maatwerk.

Door de nieuwe samenwerkingsvorm zijn we optimaal in staat per project de beste specialisten bij elkaar te brengen. En leveren we hoge kwaliteit en betrokkenheid.” Ook het team van vaste medewerkers is zeer enthousiast over deze gewaagde stap.

“We zien nu al dat de nieuwe werkvorm meer ondernemerschap en energie, ja, bevlogenheid oplevert”, aldus Daniëlle en Arieke. “En we slaan hiermee twee vliegen in een klap, want de kansen, valkuilen en inzichten die wij hiermee opdoen op het gebied van authenticiteit en bevlogenheid nemen we mee in ons Lab en delen we via ons weblog. En hiermee maken we onze missie, het faciliteren van bevlogen mensen, ook intern waar”.

Over humanage humanage is expert op het gebied van authenticiteit, bevlogenheid, eigenaarschap & verbinden. humanage analyseert vraagstukken op dit vlak en ontwikkelt tools die praktisch toepasbaar zijn voor zowel het individu als de organisatie.

Vanuit de overtuiging dat elk mens een talent, een passie heeft,  faciliteert humanage mensen en organisaties om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Door mensen vanuit hun kracht te laten werken, vanuit hun authentieke “ik” de verbinding op te zoeken met andere mensen en hen inspirerende doelen te laten behalen, raken mensen bevlogen. humanage hanteert de gedragscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en is NIP-gecertificeerd en werkt uitsluitend met  erkende, gevalideerde instrumenten die voortkomen uit een wetenschappelijk ontwikkeld systeem.

Noot voor de redactie Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met humanage, Daniëlle Schiphorst of Arieke Willemstein op 030-6970304. Mail: d.schiphorst@humanage.nl of a.willemstein@humanage.nl  Website: www.humanage.nl