Overlay titel

vind uw oplossing
mijn oplossing heeft betrekking tot:

verbinden

humanage werkt vanuit de overtuiging dat échte verbinding tot mooie en duurzame resultaten leidt. Wij geloven dat de kracht van een team groter wordt als de deelnemers onderling de verbinding versterken. Verbondenheid creëren we door bij de basis te beginnen. Door elkaar te leren kennen, begrijpen en waarderen. Om zo te kijken naar de talenten en passies van ieder teamlid en wat deze aspecten bijdragen aan het team.

De juiste afstemming vinden en je aanpassen aan anderen zonder af te wijken van wie jij bent. Vanuit onafhankelijkheid afhankelijk kunnen zijn. Wij geloven daarbij in de kracht van veiligheid, vertrouwen en openheid. Van elkaar opzoeken, feedback geven en aanspreken op gedrag.

Naast de verbinding met elkaar, is het ook belangrijk dat een team zich verbindt aan de organisatie en aan inspirerende doelen. Om tot een duidelijke richting te komen, zullen gedeelde en inspirerende doelen moeten worden gesteld.

True collaboration is born if you do not think in terms of competition, but collectively win. Competition belongs in the market, not within firms or within families - Stephen R. Covey

ARCADIS

Eén van de marktgroepen binnen de divisie Milieu & Ruimte van ARCADIS, heeft ons benaderd met een vraag rondom samenwerken. Aanleiding voor hen om met dit thema aan de slag te willen, is het essentiële belang van een goede samenwerking bínnen de marktgroep maar ook met de andere marktgroepen om nummer één te kunnen zijn en blijven op het gebied van milieu. 

Bekijk de case

Vivare P&O

Door Vivare zijn we gevraagd om een rol te spelen in het ontwikkelen van de afdeling P&O, zowel op individueel als op teamniveau. In onze aanpak hebben we gekozen voor een combinatie van het ontwikkelen van persoonlijke kracht (het op een hoger plan brengen van je adviseurschap) en het versterken van de kracht van het team (elkaar maximaal inzetten op talenten en drijfveren). Onze filosofie en kennis over authenticiteit en bevlogenheid vormt de basis voor beide; steeds wordt expliciet gekozen voor talent als basis.

Bekijk de case